Top Guidelines Of petek tamiri

Wiki Article

Eline koluna sağlık işinin ehli bir insan söylediği saatte zamanda gelip tertemiz çalışıp bitirip gitti.

Kampanyalardan haberdar olabilmem için kişisel verilerimin işlenmesini ve tarafıma elektronik ileti gönderilmesini kabul ediyorum.

Doğru yapıştırıcı ile delik kalorifer peteğini tamir etmenin Helloç de zor olmadığını göreceksiniz.

Pencere, kapı gibi yerlerden ortamın ısı kaybı var ise yapışkan sünger gibi malzemeler ile ısı kaybını engellemelisiniz.

İlgi ve alakasından dolayı ustama teşekkür ederim Tadilatımızı kısa vakitte güzel bir şekilde halletti.

Bu parçaya kombinin dışını açarak eriştikten sonra parçanın yanmış mı arızalanmış mı değiştirilmesi gereken bir durumda mı olduğunu anlamak kombicinin uzmanlığına kalmıştır.

Bu fazla maliyeti ortadan kaldırmak adına petek bakımını aksatmamanız önerilir. Böylece tam ve verimli bir şekilde eviniz ve iş yerleriniz ısınacaktır. Ekonomik bir hizmetin yanı sıra kalıcı bir hizmettir.

Zulfi ustama tesekkur ederim evimde bulunan tum peteklerin vanalarini degistirdim cok temiz calisip herhangi bir sorun yasamadim

Yukarıda kombinizi doğru ve tasarruflu kullanmanız için yararlanabileceğiniz önerileri sizin için sıraladık. Evinizde alacağınız ufak önlemler ile doğalgaz faturanızı yarıya indirebilirsiniz.

unfortunateık usta tam tavsiye edilecek usta.Son derece kibar ,beyfendi birisi ve yapacağı tüm işlem hakkında sizi ayrıntılı petek tamiri bilgilendiriyor.Tavsiye edilir

Bir ingiliz anahtarı alın ve sızıntı yapan borunun bağlantısındaki somunu çıkarın ve boruyu serbest bırakın.

Eğitimli ve deneyimli kombi ustalarımız, en son teknoloji ekipmanlarımızla kombilerinizi tamir ederken, aynı zamanda measurement kombinizin daha uzun süre sorunsuz çalışmasını sağlayacak ipuçları da vereceklerdir.

Petek temizliği,kombi ve klima arıza montajlarinizda en hızlı ve güvenilir biçimde sizlerin yanınızdayız.

Ustamız tam zamanında geldi. İşini hızlıca yaptı ve yaparken neyin ne olduğunu anlatarak beni de bilgilendirdi. Ellerinize sağlık… B

Report this wiki page