The 2-Minute Rule for gömme rezervuar

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet end valfi de almanız gerekir.

Yukarıdaki maddeleri eksiksiz yaptıysanız gömme rezervuar temizliğinde artworkık sona çok yaklaştınız demektir. Rezervuarın temizlik çözeltisi ile yıkanmasının ardından iyice durulanması aşaması geldi.

Başarılı ses yalıtım özelliklerine sahiptir, son derece güvenilirdir ve 400 kg'a kadar ağırlık taşıyacak şekilde tasarlanmıştır. Geberit Kombifix montaj elemanı doğrudan duvara monte edilir.

Vitra rezervuar iç takımı tamiri için öncelikle ara musluğu kapatmanız ve ardından iç takım ile bağlantıyı sağlayan spiral hortumu kurbağacık kullanarak sökmeniz gereklidir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Değişimden önce su bağlantısının kesilmesi ve tankın boşaltılması gerekir. Ardından alttaki somunlar anahtarla açılarak rezervuar kapağı çıkarılır.

VitrA’nın akıllı klozet modelleri ile uyumlu rezervuarların montajı içinse elektrikli bağlantı parçalarının kullanılması gerekir.

Stok durumunu merak ettiğiniz ürünleri dilediğiniz zaman Hesabım’daki Stok Habercim sayfanızdan takip edebilirsiniz.

Müşterilerin mükemmel biçimde bir araya getirilmiş farklı bir banyo tasarımı elde etmelerine yardımcı olur

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” gömme rezervuar servisi rozeti verilir.

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları ile hayat bulan gömme rezervuar gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, halt gömme rezervuar valfi ve ayarlanabilir ince ya da kalın metallic ayaklı gömme rezervuar modellerinden oluşur.

Değişim/tamir işlemini tamamladıktan sonra her bir parçayı sırası ile yerine yerleştirmelisiniz. Böylece rezervuarınız çalışır duruma gelecektir.

Tesisatın ana girişine daire girişlerine veya Serel rezervuar ürünü soğuk su girişine filtre takılması

Bunlar, temassız kumanda panellerinin kullanılması için sıva altına monte edilir. VitrA’nın avantajlı klozet gömme rezervuar servisi iç takım fiyatları sayesinde klozetlere uyumlu iç takımlar satın alınabilir.

Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra rezervuarın güvenliğini sağlamak için kapağın kapatılması gömme rezervuar servisi gerekiyor.

Report this wiki page